2010-01-04 13:29:30• hírek • Szatmar.ro

A lányok kedden kezdenek

Egyelőre nincs erősítés és a Presov elleni kettős harc kimenetele is kérdéses.

Egy héttel megelőzve a fiúkat, kedden kezdi el a felkészülést a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata, amely első hivatalos tétmérkőzését január 23.-án és 30.-án vívja: ekkor a Román Kupa keretein belül a Jászvásár lesz a partiumiak ellenfele.

A csapat felkészülési programja egyelőre képlékeny, Dan Fleseriu vezetőedző ugyanis elmondta, még nem tudni, mikor és ki ellen léphetnek pályára: „Az a helyzet, hogy magyarországi ellenféllel már nemigen tudunk játszani, mivel a szomszédos országban már zajlani fog a bajnokság. Ezért majd itthoni csapatokkal próbálunk lekötni néhány meccset. Sok időnk nem lesz, ugyanis a kupavisszavágó után február 6-7-én lesz a Final Four a Közép-Európa Ligában, és emiatt az akkor kezdődő bajnokságban is el lesz halasztva a Sepsiszentgyörgy elleni mérkőzésünk".

Egyelőre új igazolásról sem tudunk beszámolni, a mester szerint azonban nem kizárt, hogy a piac jövő héten bekövetkező zárásáig érkezik erősítés.

Továbbra is talány, hogy a Közép-Európa Kupa Final Four-jának mely város adhat otthont. A tornát szervező cseh szövetség eredetileg az előző év utolsó napjaira ígérte a döntést, ám az azóta sem született meg. Szatmárnémeti mellett a szlovák Presov jelezte rendezési szándékát, így elmondható, a két gárda kettős harcot vív egymás ellen, lévén, hogy a parketten is egymással találkoznak az elődöntőben. Mondani sem kell, ez utóbbi téren fontosabb lenne a győzelem.



Kedden kezdik a felkészülést a lányok


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: